Awux Kuopio

Automaalaamo Kari Pentikäinen Oy on Awux Kuopio. Asiantunteva kolarikorjauksiin erikoistunut automaalaamo, jolla on pitkä kokemus ajoneuvojen vauriokorjaamisesta.

Teemme vauriokorjauksia ja maalauksia henkilö-, paketti- ja matkailuautoihin. Korjaamme ja vaihdamme myös tuulilasit kaikkiin automerkkeihin. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vahinkotarkastaja ja yhteistyökumppani.

Paikallisena yrittäjävetoisena yrityksenä meille on tärkeää palvella asiakkaitamme ammattitaidolla ja joustavasti. Asiakkaasta huolehtiminen on kunnia-asia ja laatumaineestamme pidämme tiukasti kiinni.
Pitkä kokemustausta yrittäjyydestä on jalostunut matkan varrella palveluksi, josta saamme asiakkailtamme jatkuvasti erinomaista palautetta.  Ketjun tuki taustalla varmistaa kehittymisen. Haluamme olla Kuopion seudun autoilijoiden luottopelaaja myös jatkossa.

Varaa aika sähköisesti tai tule käymään paikan päällä, meillä palvellaan mutkattomasti! Huolehdimme tarvittaessa myös hinauksen ja sijaisauton. Halutessasi voimme myös noutaa ajoneuvosi korjaukseen.