Vahinkoilmoitus

Anna asiantuntijamme auttaa, helpoin tapa vahinkoilmoituksen tekemiseen.

Soita Lähetä viesti

Awux  – yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa

Jotta korjaustyö saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin, kannattaa vahinkoilmoitus omalle vakuutusyhtiölle tehdä mahdollisimman pian. Periaatteessa vahinkoilmoituksen voi tehdä sähköisesti, puhelimitse tai käsin erilliselle lomakkeelle. Käytännössä suositeltavin tapa on tehdä ilmoitus suoraan verkon kautta vakuutusyhtiön järjestelmässä. Se takaa nopeimman ja kitkattomimman asian käsittelyn.

Autamme mielellämme vahinkoilmoituksen tekemisessä. Voit koska tahansa kysyä neuvoja asiantuntijoiltamme tai täyttää vaikka koko vahinkoilmoituksen heidän kanssaan yhdessä verkossa tai Awux-palvelupisteessä, jolloin myös toimitamme vahinkoilmoituksen puolestasi vakuutusyhtiöllesi.

Suorat linkit vakuutusyhtiöiden vahinkoilmoituksiin löydät alla olevasta listasta.

Tee vahinkoilmoitus suoraan vakuutusyhtiösi palvelussa

Lataa tästä vahinkoilmoitus

Vakuutusyhtiö Sähköinen vahinkoilmoitus
IF Siirry palveluun
LeasePlan Siirry palveluun
LähiTapiola Siirry palveluun
Pohjantähti Siirry palveluun
Pohjola Vakuutus Siirry palveluun
POP Vakuutus Siirry palveluun
Säästöpankin vakuutukset Siirry palveluun
Turva Siirry palveluun
Fennia Siirry palveluun

HUOM! Jos vastapuoli on syyllinen vahinkoon, autosi korjaus korvataan vastapuolen liikennevakuutuksesta. Syyttömällä osapuolella on tällöin mahdollisuus anoa sijaisautoa korjauksen ajaksi, omasta vakuutusturvasta riippumatta. Tätä varten on täytettävä erillinen käyttötarveselvitys, valmiin lomakkeen voit ladata tai tulostaa alla olevasta painikkeesta. Täytä lomake, tulosta ja tuo se myös mukanasi, toimitamme senkin puolestasi vakuutusyhtiöön.

Lataa tästä käyttötarveselvityksen lomake