Töihin Awuxille

Soita Lähetä viesti

Töihin Awuxille

Tule työskentelemään meille ja rakentamaan menestystä kanssamme! Awux on kokeneiden ja maineeltaan tunnustettujen kotimaisten korikorjaamoyrittäjien perustama ketju. Ketjuna tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista asiantuntemusta ja luotettavaa työnjälkeä.

Yrittäjäkokemusta Awux-ketjussa on yhteensä jo yli 200 vuotta, puhutaan siis selkärangasta, jonka varaan laadukasta toimintaa on hyvä rakentaa. Koossa on ammattilaisten joukko, jonka kokemus alan työstä hakee vertaistaan. Asiakkaiden kuuntelu ja paikallisten yrittäjien joustava ja huolehtiva ote ovat aivan ytimessä palvelun toteuttamisessa.

Awux työpaikkana

Awuxilla pääset käyttämään tietoasi ja näyttämään taitosi. Meillä pääset myös kartuttamaan kokemusta ja kehittymään alan rautaiseksi ammattilaiseksi asiakaspalvelussa ja myynnissä, kolarikorjauksessa ja vahinkotarkastuksessa, autoasentajana tai automaalarina.

Awuxin työntekijänä olet ensisijainen edustajamme ja haluamme että viihdyt työssäsi. Asiakkaistamme yli yhdeksän kymmenestä suosittelisi palveluitamme tuttavilleen tai ystävilleen. Uskomme, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua, kun pidämme porukastamme huolta.

Awux-ketjuun kuuluu jo 36 kolarikorjaamoa, joista pohjoisin Awux on Oulussa, läntisin Raumalla, itäisin Joensuussa ja eteläisin Helsingissä.

Tervetuloa joukkoomme!